top of page

Waar

Wij komen naar u toe

U hoeft zich niet te verplaatsen.

 

Consultaties in uw bedrijf zijn perfect mogelijk.

 

Dit laat ons toe uw bedrijf goed te leren kennen.

Bereikbaarheid

LEX LIBRIS is goed bereikbaar, en blijft goed bereikbaar ook na de invoering van de circulatieplannen van de Stad Gent in 2017. Hier vindt u een plan van de buurt, met aanduiding van de rijrichtingen.

 

  • Met de auto – E40/E17/B401 afrit Gent Centrum

Als u via het Zuid-viaduct Gent binnenkomt, rijdt u rechtdoor, het Zuid voorbij, de Vlaanderenstraat in (nog steeds rechtdoor). Op het einde van de Vlaanderenstraat (na 369 m) slaat u rechtsaf de Notarisstraat in.

Op het einde van de Notarisstraat (na 144 m) opnieuw rechtsaf is de Lange Boomgaardstraat. Lex Libris is het tweede huis op uw linkerkant.

Gent terug uitrijden kan u ook eenvoudig en snel vanuit de Lange Boomgaardstraat, want u kan de autostrade vlot bereiken.

Hoe u van punt A naar punt B geraakt vindt u via de Circulatieplan Routeplanner van de Stad Gent.

  • Met het openbaar vervoer

Wie met het openbaar vervoer komt, vindt op enkele minuten wandelafstand aan Gent Zuid zowat alle Gentse tram- en busverbindingen (onder meer de busverbindingen naar de NMBS stations Gent-Sint-Pieters en Gent-Dampoort).

Nog dichterbij, op het Lippensplein aan het einde van de straat, zijn er haltes die tramlijnen 1, 4, 21 en 22 bedienen.

 

Parking

 

 

In de buurt van de Lange Boomgaardstraat kan u betalend parkeren. Let op voor de voorbehouden bewonersplaatsen. Dit is zone 2, rode zone, betalend parkeren tussen 9u en 24u. De tarieven vindt u hier. Hoe u kan betalen, leest u op de website van de Stad Gent.

 

Tijdens de ochtend- en avondspits zijn er weinig plaatsen beschikbaar.

 

Dan kan u gebruik maken van de ondergrondse parking Reep.

De ondergrondse parking Reep ligt op enkele minuten wandelafstand, in de Seminariestraat (zijstraat van de Lange Boomgaardstraat).

De parking is vlot bereikbaar. Als u via het Zuid-viaduct Gent binnenkomt, rijdt u rechtdoor, het Zuid voorbij, de Vlaanderenstraat in (nog steeds rechtdoor). Op het einde van de Vlaanderenstraat (na 370 m) slaat u rechtsaf de Reep in. Na 30 m slaat u opnieuw rechtsaf de Seminariestraat in, waar u de parking kan binnenrijden. De weg naar de parking Reep is aangeduid met verkeersborden.

 

 

bottom of page